Om oss

Expertis och erfarenhet

Stockholm Golv & Måleri AB är en mångsidig hantverksfirma som kan erbjuda professionell hjälp med ett flertal tjänster – men golvslipning är vår främsta specialitet. Vi har alla nödvändiga kunskaper om olika material, träslag och ytbehandlingar. Hos oss hittar du golv i en lång rad träslag, från nordiska klassiker som gran, ek, bok, björk och ask till mer exotiska träslag som merbau. Hos oss kan du räkna med garanterad personlig service från pålitliga experter på golv och ytbehandling, hela vägen från konsultation till nyrenoverat golv.

stockholm golvslipning

Vi har även en väl utvecklad miljöpolicy, och har bland annat infört samåkning för alla våra hantverkare för att minska vår verksamhets miljöpåverkan och bidra till en bättre stadsmiljö i Stockholm. Vi arbetar enbart med högkvalitativa och miljövänliga produkter, fria från kemikalier och obehagliga lukter.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök om du behöver hjälp med golvslipning i Stockholm!


Välkommen till vårt showroom i Stockholm

Välkommen in på ett besök i vårt showroom på Karlbergsvägen 75 i Stockholm. Där kan du få hjälp att hitta rätt av någon av våra kunniga och erfarna säljare. Vi håller öppet sex dagar i veckan och ett besök här kan verkligen hjälpa till med upplägg och inspiration när du ska välja golv och ytbehandling. Samtidigt är det ett bra tillfälle att ställa frågor som du klurat på gällande golv.

Brett kontaktnät av nöjda kunder

17 år i branschen har gett oss stor erfarenhet, ett brett kontaktnät och ett brett referensregister med nöjda kunder – både företag och privatpersoner. Vi är stolta över våra fina kundomdömen och ser de fina betygen som ett kvitto på att vi har rätt riktning på verksamheten.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar kring ditt golv, dess skötsel eller något annat. Ta hand om ditt golv medan det fortfarande är i fint skick! På Stockholm Golv & Måleri kommer du att få den hjälp du behöver.

 

Professionell golvslipning med stor valfrihet