Tjänster

Golvslipning

Vi utför golvslipning med moderna maskiner på alla typer av trägolv. Efter slipningen kan du välja mellan flera olika ytbehandlingar som ger ditt golv precis det utseende du är ute efter.

Golvläggning

Vi lägger alla typer av trägolv, inklusive massiva parkettgolv. Du kan välja mellan en rad varianter av träslag, färgnyanser och ytbehandlingar och är alltid varmt välkommen till vårt showroom i centrala Stockholm för inspiration och uppslag.

Måleri

Våra erfarna målare erbjuder alla typer av målartjänster såväl utomhus som inomhus. Nyckeln till en lyckad målning är alltid förarbetet, som att riva gamla tapeter och se till att den yta som ska målas är helt ren, torr och jämn. Vi vet vad som krävs för alla typer av underlag och förutsättningar och hjälper dig även gärna med tips och råd kring val av färg.

Tapetsering

Vi utför även tapetseringsarbeten för privatpersoner. Rätt val av tapet ger rummet ett lyft, och skapar liv och rörelse i bostaden. Idag finns oändligt många alternativ både vad gäller tapettyper och mönster. Anlita oss för professionell tapetsering!

golvslipning stockholm

 

Professionell golvslipning med stor valfrihet